Haricots Verts cu gust de ardei iute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 75 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, șalotă, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Haricots Verts Almondine, Haricots Verts Cu Alune, și Haricots Verts cu Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gătiți fasolea într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită până când este crocantă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se scurge într-o strecurătoare și se transferă într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
3
Scurgeți bine fasolea și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Fasole
1
Încălziți uleiul într-o tigaie grea la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți șalotele, amestecând, până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
3
Se adaugă ardeii grași și chile și saut-ul la foc moderat, amestecând ocazional, până când ardeii se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ardei
Ardei Iute
4
Adăugați oțet și zahăr și gătiți, amestecând, până când lichidul este evaporat, aproximativ 2 minute. Se răcește gustul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Oțet
Savurează
Zahăr
5
Serviți fasolea acoperită cu gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Savurează
Fasole
1
* Fasolea poate fi gătită cu 1 zi înainte și răcită, învelită în prosoape de hârtie într-o pungă de plastic sigilabilă. * Savurarea poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.