Harden Arterele Plăcintă Crusta
Nevoie de o crustă fără lactate și vegetariană? Întăriți-vă arterele crusta de plăcintă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 84 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de ou, sare, untură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Crustă de făină de porumb din zară (crustă unică).
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați făina și sarea. Folosiți un blender de patiserie pentru a tăia untura, până când seamănă cu mazărea mică. Folosind o furculiță, amestecați ușor oul și oțetul. Dacă aluatul nu se lipeste suficient pentru a se îndepărta de părțile laterale ale bolului, amestecați puțină apă rece, aproximativ 1 linguriță odată. Formați aluatul într-o bilă, înfășurați în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute înainte de utilizare.