Hamburger și macaroane

Hamburger și macaroane
Hamburger și macaroane este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 811 calorii, 34G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Vă este adus prin simple rețete. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, semințe de țelină, sare condimentată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Hamburger și macaroane, Tigaie Cu Macaroane Pentru Hamburger, și Supă Ușoară De Macaroane Cu Hamburger.

Instrucțiuni

1
Începeți să gătiți pastele: obțineți o oală mare cu apă fierbinte sărată (1 lingură de sare pentru 2 litri de apă) încălzire și începeți să gătiți macaroanele conform instrucțiunilor de pe pachetul de macaroane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Rumeniti carnea de vita si ceapa: in timp ce apa se incalzeste si gateste macaroane, pregatiti sosul. Într-o tigaie, rumeniți carnea de vită măcinată într-o lingură de ulei de măsline la foc mare. Se amestecă doar rar, astfel încât carnea de vită măcinată să aibă posibilitatea de a se rumeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Când carnea de vită s-a rumenit în mare parte, adăugați ceapa în tigaie și aruncați pentru a combina. Gatiti pana cand ceapa este moale, aproximativ 4-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați condimente, roșii: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
5
Adăugați semințele de țelină, o picătură de piper roșu zdrobit și sare condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Semințe De țelinăSemințe De țelină
6
Se toarnă roșiile conservate, se adaugă sosul Worcestershire și se amestecă pentru a se combina. Se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ardei Verde TocatArdei Verde Tocat
7
Adăugați paste fierte: rezervați o jumătate de cană din apa de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Se amestecă macaroanele scurse și fierte și pătrunjelul. Gatiti inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane FierteMacaroane Fierte
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
9
Adăugați o parte din apa pentru paste dacă vasul este prea uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
10
Adăugați piper negru proaspăt măcinat și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista