Ham & Swiss Reuben Roll-Up-Uri
Această rețetă servește 10 și costă 8 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 47 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de șuncă oscar mayer deli, lapte swiss singles, claussen sauerkraut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, Cârnați Umplute Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri, și Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri.
Instrucțiuni
Aplatizați feliile de șuncă; se usucă. Stivați 2 felii de șuncă; se întinde cu 1 linguriță. de pansament.
Se acoperă cu 1-1 / 2 lingurițe. din varza murată și o bandă simplă de lapte de 2%; rulati. Asigurați-vă cu scobitoare, dacă doriți.
Repetați cu ingredientele rămase pentru a face trei rulouri.