Halo-Halo Ice Pops
Halo-Halo Ice Pops ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 212 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr granulat, smântână grea, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Chow. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Halo-Halo Ice Pops, Ginataang Halo-halo, și Rece Brew Cafea Latte Gheață Pops.
Instrucțiuni
Așezați ube, smântâna, laptele și 1/4 cană de zahăr într-o cratiță mică la foc mediu și bateți până când zahărul s-a dizolvat, aproximativ 10 minute.
Transferați amestecul într-un blender. Purificați până se omogenizează, îndepărtând capacul mic de pe capacul blenderului (capacul de turnare) și acoperind spațiul cu un prosop de bucătărie (acest lucru permite evacuarea aburului și împiedică capacul blenderului să se desprindă).
Se toarnă amestecul într-o cană de măsurare rezistentă la căldură și se amestecă vanilia. Împărțiți amestecul între matrițele pop, umplându-le la jumătate.
Se pune la congelator până se solidifică aproape complet, aproximativ 2 ore.Când Ube congelat este gata, pregătiți amestecul de lapte de cocos–fructe.
Așezați laptele de cocos într-un castron mic și adăugați restul de 3 linguri de zahăr.
Bateți până când amestecul este neted și zahărul s-a dizolvat, aproximativ 2 minute. Se amestecă fructele sau alte suplimente, dacă se utilizează; pus deoparte.
Scoateți matrițele din congelator, amestecați din nou amestecul de lapte de cocos–fructe și, folosind o lingură, împărțiți uniform amestecul între matrițe. Introduceți Bețișoarele și congelați până se solidifică, cel puțin 6 ore.