Halloumi și frigarui de legume
Halloumi și frigarui de legume este un fără gluten, primar și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $6.28 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 458 calorii, 25g de proteine, și 35g de grăsime. 172 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți oregano, roșii de struguri, căldură la grătar: mediu-mare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui De Legume Halloumi La Gratar, Frișcă de legume de dovlecel, Halloumi și anghinare de inspirație greacă / legume la grătar, și Frigarui Halloumi si masline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună uleiul, sucul de lămâie, oțetul, usturoiul, oregano și menta într-un castron mare. Condimentează cu sare și piper după gust.
Adăugați brânză, dovlecei, ceapă și roșii și aruncați pentru a combina.
Alternativ, filetați brânză, dovlecei, ceapă și roșii pe frigarui.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Frigarui la grătar la foc direct până când brânza se rumeneste și dovleceii s-au înmuiat ușor, 3-5 minute pe fiecare parte.
Scoateți frigarui de pe grătar pe un platou de servire. Strângeți pene de lămâie peste frigarui și serviți imediat cu tzatziki și pita caldă.