Halibutul Barbarei Dip
Barbara halibut Dip este un fără gluten și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție conține 207 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de smântână, muștar maro picant, un strop de nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salata Barbara, Salata de Paste Barbara, și Friptura de bază a Barbara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apă la adâncimea de 2 inci într-o tigaie mare; aduceți la fierbere. adăugați pește și reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 5 până la 8 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Scoateți din tigaie cu o lingură pliată; se răcește ușor. Fulgi în bucăți de mărimea mușcăturii.
Se amestecă peștele și ingredientele rămase. Acoperiți și răciți 1 oră.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.