Halibut în stil thailandez cu bulion de nucă de cocos-Curry
Halibutul în stil thailandez cu bulion de nucă de cocos-Curry necesită aproximativ 27 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 340 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,8 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal scump. 378 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de șalotă, orez brun, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 99%. Încercați Halibut în stil thailandez cu bulion de nucă de cocos-Curry, Halibut fiert în bulion de Curry de nucă de cocos thailandez, și Tilapia În Stil Thailandez Cu Bulion De Nucă De Cocos-Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare de sote, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând ocazional, până când începe să se rumenească, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
4
Adăugați pasta de curry și gătiți, amestecând, până când este parfumată, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
5
Adăugați bulionul de pui, laptele de cocos, 1/2 linguriță sare și fierbeți până se reduce la 2 căni, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Lapte De Cocos
Sare
6
Condimentează halibutul cu 1/4 linguriță de sare. Aranjați peștele în tigaie și agitați ușor tigaia, astfel încât peștele să fie acoperit cu sos. Acoperiți și gătiți până când peștele fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
Zahăr Roșu Grosier
Pește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Aranjați o grămadă de spanac aburit în fundul a 4 farfurii de supă. Se acoperă cu fileurile de pește. Se amestecă coriandrul, ceapa verde și sucul de lămâie în sos și se condimentează, după gust, cu sare și piper. Puneți sosul peste pește și serviți cu orez.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.