Halibut în stil thailandez cu bulion de nucă de cocos-Curry

Halibut în stil thailandez cu bulion de nucă de cocos-Curry
Halibutul în stil thailandez cu bulion de nucă de cocos-Curry necesită aproximativ 27 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 340 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,8 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal scump. 378 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de șalotă, orez brun, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 99%. Încercați Halibut în stil thailandez cu bulion de nucă de cocos-Curry, Halibut fiert în bulion de Curry de nucă de cocos thailandez, și Tilapia În Stil Thailandez Cu Bulion De Nucă De Cocos-Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare de sote, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând ocazional, până când începe să se rumenească, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
4
Adăugați pasta de curry și gătiți, amestecând, până când este parfumată, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
5
Adăugați bulionul de pui, laptele de cocos, 1/2 linguriță sare și fierbeți până se reduce la 2 căni, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Lapte De CocosLapte De Cocos
SareSare
6
Condimentează halibutul cu 1/4 linguriță de sare. Aranjați peștele în tigaie și agitați ușor tigaia, astfel încât peștele să fie acoperit cu sos. Acoperiți și gătiți până când peștele fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Aranjați o grămadă de spanac aburit în fundul a 4 farfurii de supă. Se acoperă cu fileurile de pește. Se amestecă coriandrul, ceapa verde și sucul de lămâie în sos și se condimentează, după gust, cu sare și piper. Puneți sosul peste pește și serviți cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ceapa VerdeCeapa Verde
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
SpanacSpanac
SupăSupă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateMediu
Gata În27 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista