Halibut În Stil Grecesc

Halibut În Stil Grecesc
Halibutul în stil grecesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 325 calorii, 29G de proteine, și 11g de grăsime. Dacă aveți la îndemână frunze de oregano, conserve de roșii, file de halibut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi), Halibut În Stil Cubanez, și Halibut-Stil Mediteranean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un 12-in. tigaie antiaderentă la foc mediu-mare cu 1 lingură. ulei. Frecați halibutul cu 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Pește ușor maro în tigaie pe o singură parte, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
PiperPiper
PeștePește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați pe o farfurie.
3
Adăugați uleiul rămas în tigaie împreună cu fenicul și ouzo. Gatiti, amestecand frecvent, pana devine auriu usor si aproape fraged, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
OuzoOuzo
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Adăugați roșiile, 1/2 cană de apă, nautul, sarea și piperul rămas și oregano și aduceți la fierbere. Reduceți căldura pentru a menține un foc constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
NăutNăut
TomateTomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
ApăApă
6
Așezați fileurile de halibut, rumenite cu fața în sus, în sos și fierbeți până când peștele este gătit, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
SosSos
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate75
Revista