Halibut în bulion de roșii - Shiitake
Halibut în bulion de roșii-Shiitake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 16,24 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 478 calorii, 46G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi îmbuteliat, piper, pastă de curry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Halibut în bulion de anghinare și roșii, Halibut fiert într-un bulion de roșii-fenicul, și Halibut cu fasole albă în bulion de roșii-rozmarin.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
În timp ce tăiței gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați usturoiul; gatiti 1 1/2 minute sau pana se inmoaie, amestecand continuu.
Adăugați suc de scoică și pastă de curry, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Adăugați ciuperci, roșii și piper în tigaie; aduceți la foc mic.
Adăugați pește; se presară busuioc și sare. Acoperiți și gătiți 5 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Se servește peste tăiței.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.