Halibut si recolta de toamna saut 8
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul și recolta de toamnă saut nr. Pentru $6.83 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 375 calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, Napul, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Recoltare De Toamnă, Salată De Recoltare De Toamnă, și Salată De Recoltare De Toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, topiți 2 linguri de unt.
Adăugați șalota și usturoiul tocat și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați dovleceii, păstârnacul și Napul și gătiți la foc moderat până când încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați vinul, crenguțele de cimbru și frunza de dafin și gătiți până când vinul se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulionul, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul de măsline. Condimentați bucățile de halibut cu sare și piper și pudrați-le ușor cu făina.
Adăugați halibutul în tigaia fierbinte și gătiți la foc moderat până devine auriu ușor, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Adăugați peștele în legume și fierbeți timp de 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați peștele și legumele în boluri puțin adânci. Aruncați crenguțele de cimbru și frunza de dafin. Rotiți restul de 1 lingură de unt în bulion. Condimentează cu sare și piper și lingură peste tocană.
Se ornează cu frunzele de cimbru și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.