Halibut prăjit în tigaie cu gust de ardei gras

Halibut prăjit în tigaie cu gust de ardei gras
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Halibutul prăjit în tigaie cu gust de ardei gras ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 219 calorii. Pentru $6.13 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, pătrunjel cu frunze plate, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Halibut Cu Ardei Gras Roșu Și Gust De Măsline, Fripturi de Halibut arse cu gust de fasole de slănină, și Halibut cu cuscus de măsline și ardei gras.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați 2 1/4 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați halibutul uniform cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
HalibutHalibut
4
Adăugați pește în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere. Îndepărtați cu grijă peștele din tigaie și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați restul de 2 1/4 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați șalotă și usturoi în tigaie; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ardeiul gras și următoarele 3 ingrediente (prin boia de ardei); saut 3 minute sau până când ardeiul gras este fraged. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PătrunjelPătrunjel
8
Serviți gustul cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate99
Revista