Halibut Prăjit Marocan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul prăjit marocan. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 1 și costă $7.8 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 558 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, naut, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Halibut Prăjit Cu Vinaigretă Caldă De Plante Citrice Și Amestec Prăjit, Anghinare prăjită, morcovi și fenicul cu Halibut prăjit în tigaie, și Halibut cu roșii prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați uleiul de măsline, ceapa și usturoiul într-o oală grea la foc mic și gătiți, amestecând, până când ceapa este foarte moale, 15 minute.
Adăugați cardamomul, șofranul, sucul de lămâie, bățul de scorțișoară, coaja de portocală, bulionul și sarea și piperul. Ridicați focul la mediu-mare și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, parțial acoperit, timp de 10 minute. Apoi amestecați nautul, stafidele și roșiile.
Adăugați pătrunjelul și ceașca mentă și fierbeți, parțial acoperit, agitând tigaia ocazional; timp de 15 minute.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 204°.
Scoateți bățul de scorțișoară și coaja de portocală din amestecul de legume.
Așezați legumele fierte într-un vas de copt de 13 9 inci și aranjați fripturile de halibut deasupra. Puneți o parte din lichidul vegetal peste pește.
Coaceți până când peștele este gătit și fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță, 15 minute.
Serviți peștele și legumele peste cuscus și presărați cu restul de 2 linguri de mentă tocată.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.