Halibut Prăjit Marocan

Halibut Prăjit Marocan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul prăjit marocan. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 1 și costă $7.8 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 558 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, naut, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Halibut Prăjit Cu Vinaigretă Caldă De Plante Citrice Și Amestec Prăjit, Anghinare prăjită, morcovi și fenicul cu Halibut prăjit în tigaie, și Halibut cu roșii prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați uleiul de măsline, ceapa și usturoiul într-o oală grea la foc mic și gătiți, amestecând, până când ceapa este foarte moale, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cardamomul, șofranul, sucul de lămâie, bățul de scorțișoară, coaja de portocală, bulionul și sarea și piperul. Ridicați focul la mediu-mare și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, parțial acoperit, timp de 10 minute. Apoi amestecați nautul, stafidele și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
NăutNăut
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
TomateTomate
StafideStafide
șofranșofran
BulionBulion
3
Adăugați pătrunjelul și ceașca mentă și fierbeți, parțial acoperit, agitând tigaia ocazional; timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți bățul de scorțișoară și coaja de portocală din amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
LegumeLegume
6
Așezați legumele fierte într-un vas de copt de 13 9 inci și aranjați fripturile de halibut deasupra. Puneți o parte din lichidul vegetal peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De HalibutFripturi De Halibut
LegumeLegume
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Coaceți până când peștele este gătit și fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Serviți peștele și legumele peste cuscus și presărați cu restul de 2 linguri de mentă tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CuscusCuscus
PeștePește
MentăMentă
9
articol var
10
Type_27_data = {};
11
articol
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista