Halibut prăjit la cuptor cu usturoi și ierburi

Halibutul prăjit la cuptor cu usturoi și ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 262 calorii, 35g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $5.98 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, cățel de usturoi, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Halibut Prăjit La Cuptor Cu Usturoi Și Ierburi, Halibut Prăjit La Cuptor Cu Vinetă De Citrice Din Plante, și Halibut de usturoi și ierburi cu Scallions pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați primele 5 ingrediente într-un vas superficial.
Așezați albușurile și oul într-un vas puțin adânc.
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Presărați peștele cu sare și piper. Dragă pește în făină. Scufundați în amestec de ouă; dragă în amestec panko.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 3 file de pește; gatiti 2 1/2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Așezați peștele pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Repetați procedura cu restul de 1 lingură de ulei și restul de pește.
Coaceți la 450 timp de 6 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.