Halibut prăjit cu Succotaș de creveți

Halibut prăjit cu Succotaș de creveți
Halibutul Pan-ars cu Succotash de creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 198 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 5,73 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării sudice. Un amestec de piper, fileuri de halibut, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până Lillet blanc ai putea urma acest curs principal cu Sorbet de afine și Lillet Rouge ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Vinete prăjite cu sos de zară, Halibut cu unt de portocale-pătrunjel și Rețetă de Succotash, și Snapper ars peste Succotash.

Instrucțiuni

1
Presărați fileurile uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați fileuri, în loturi, și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
4
Așezați fileurile pe un platou de servire. Puneți Succotash de creveți peste fileuri și stropiți cu Beurre Blanc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Beurre BlancBeurre Blanc
CrevețiCreveți

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Revista