Halibut prăjit cu praz fiert cu vin

Halibutul prăjit cu praz fiert cu vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 323 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,17 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, ulei vegetal, crenguțe de pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Halibut Pacific Fiert Cu Praz, Ciuperci Și Scoici, Halibut fiert cu praz, ciuperci, scoici și midii, și Friptură prăjită cu praz fiert și Bietă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați capetele verde închis ale prazului, lăsând intacte aproximativ 2 inci de verde deschis.
Tăiați fiecare praz pe jumătate pe lungime, apoi tăiați-l transversal în benzi de 1/4 inch.
Se pune într-o strecurătoare, se clătește bine și se agită uscat.
Așezați prazul, bulionul sau bulionul, vinul, oțetul, 1 lingură de unt și sarea măsurată într-o tigaie mare la foc mediu. Se condimentează cu piper și se aduce la foc mic, amestecând ocazional.Cuibărește pătrunjelul, cimbru și frunza de dafin în lichid și praz. Reduceți căldura la minim, acoperiți cu o bucată de folie de aluminiu suficient de mare pentru a ajunge peste marginile tigaiei și acoperiți folia cu un capac etanș.
Lăsați să se fierbe până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.Cu aproximativ 5 minute înainte ca prazul să fie gata, pregătiți peștele: uscați ambele părți ale fileurilor cu prosoape de hârtie și condimentați ambele părți cu sare și piper.
Așezați lingura rămasă de unt și uleiul într-o tigaie mare cu fund greu sau o tigaie din fontă la foc mediu-mare. Odată ce untul se topește, rotiți tigaia pentru a combina untul și uleiul.
Adăugați fileurile și gătiți, netulburate, până când marginile încep să devină opace și peștele se eliberează din tigaie, aproximativ 3 minute. Folosind o spatulă metalică plată, întoarceți fileurile și gătiți până când sunt ferme la atingere și opace la mijloc, aproximativ 3 până la 5 minute more.To serviți, folosiți o lingură cu fante pentru a împărți prazul în 4 boluri puțin adânci.
Așezați o bucată de halibut peste praz în fiecare castron, lingurați peste cantitatea dorită de lichid de fierbere a prazului și presărați cu arpagic.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.