Halibut prăjit cu fenicul și crutoane

Halibutul prăjit cu fenicul și crutoane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 360 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $ 4.24 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, semințe de fenicul, bulbi de fenicul—înjumătățiți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare prăjită, morcovi și fenicul cu Halibut prăjit în tigaie, Halibut prăjit cu Salsa de fenicul de Grapefruit, și Halibut prăjit cu fenicul fiert cu vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Într-un vas de copt de 9 x 13 inci, aruncați feniculul feliat cu 2 linguri de ulei, hamsii și semințe de fenicul. Condimentează cu sare și piper și întinde feniculul într-un strat uniform. Prăjiți aproximativ 15 minute, amestecând după 10, sau până când feniculul este fraged și abia începe să se rumenească.
Într-un castron mic, aruncați cuburile de pâine cu restul de 1 lingură de ulei și condimentați cu sare și piper. Puneți halibutul pe fenicul și condimentați cu sare și piper.
Presărați cuburile de pâine peste pește și prăjiți-le timp de aproximativ 8 minute mai mult sau până când peștele este gătit și crutoanele sunt aurii și crocante.
Se presară cu blaturile de fenicul tocate și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.