Halibut prăjit cu fenicul fiert în portocaliu

Halibutul prăjit cu fenicul fiert în portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 280 calorii, 33g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.19 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, halibutul, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Încercați Halibut prăjit cu fenicul fiert cu vin, Halibut prăjit cu fenicul fiert cu vin, și Halibut fiert într-un bulion de roșii-fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Frecați fileurile cu 1 1/2 lingurițe ulei de măsline; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Clătiți bine feniculul. Tăiați tulpinile la 1 inch de bec. Aruncați tulpinile exterioare dure; se toacă 1 lingură de frunze de fenicul și se lasă deoparte. Rezervați frunzele de fenicul rămase pentru garnitură, dacă doriți.
Tăiați miezul dur din partea de jos a becului. Începând de la 1 parte, se taie becul orizontal în 4 (1/2-inchthick) felii.
Încălziți restul de 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați felii de fenicul și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc (feliile se pot separa).
Se toarnă suc de portocale și mirin peste fenicul și se presară cu restul de 1/2 linguriță sare și restul de 1/4 linguriță piper. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 minute (dacă feliile de fenicul se separă, aranjați bucățile în 4 cercuri).
Așezați fileurile deasupra feliilor de fenicul; lingură amestec de suc de portocale peste fileuri.
Coaceți la 425 timp de 10 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
În timp ce peștele gătește, combinați frunzele de fenicul tocate, untul, sucul de lămâie și usturoiul tocat într-un bol; amestecați bine.
Folosind o spatulă, ridicați ușor feniculul și peștele din tigaie și așezați-le în boluri largi și puțin adânci. Puneți sucuri de tigaie peste pește și acoperiți cu unt de fenicul.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind - Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind - Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris