Halibut Minestrone

Halibut Minestrone
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Halibut Minestrone. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 302 calorii, 30g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.96 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pastele fusilli, țelina, bulionul de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Bulionul de legume și Minestrone-le bouillon de L. L. L. gumes et la minestrone, Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi), și Minestronă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală de 6 litri la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa, usturoiul și țelina; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Se amestecă pasta de roșii și se condimentează. Se amestecă roșiile și bulionul. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
CondimenteCondimente
TomateTomate
BulionBulion
4
Se amestecă peștele și fasolea verde; gătiți 5 până la 7 minute sau până când peștele este gătit. Se amestecă pastele. Gatiti 5 minute sau pana cand pastele sunt incalzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
PastePaste
PeștePește
5
Vinuri: acest minestrone ușor se va împerechea cu o varietate de vinuri. Continuați tema italiană cu un Chianti sau alegeți un vin francez ușor precum Beaujolais. Preferi un alb? Jim Coley, somelier la restaurantul Starker din Kansas City, sugerează Dorigo Pinot Grigio. "Aciditatea crocantă se potrivește bine cu bulionul și legumele", spune el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot GrigioPinot Grigio
VinVin
MinestronăMinestronă
LegumeLegume
BulionBulion

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Revista