Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Halibut Minestrone. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 302 calorii, 30g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.96 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pastele fusilli, țelina, bulionul de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Bulionul de legume și Minestrone-le bouillon de L. L. L. gumes et la minestrone, Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi), și Minestronă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală de 6 litri la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa, usturoiul și țelina; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Usturoi
Ceapă
3
Se amestecă pasta de roșii și se condimentează. Se amestecă roșiile și bulionul. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Condimente
Tomate
Bulion
4
Se amestecă peștele și fasolea verde; gătiți 5 până la 7 minute sau până când peștele este gătit. Se amestecă pastele. Gatiti 5 minute sau pana cand pastele sunt incalzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Paste
Pește
5
Vinuri: acest minestrone ușor se va împerechea cu o varietate de vinuri. Continuați tema italiană cu un Chianti sau alegeți un vin francez ușor precum Beaujolais. Preferi un alb? Jim Coley, somelier la restaurantul Starker din Kansas City, sugerează Dorigo Pinot Grigio. "Aciditatea crocantă se potrivește bine cu bulionul și legumele", spune el.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.