Halibut la grătar cu unt de usturoi coriandru

Halibut la grătar cu unt de usturoi coriandru
Halibut la grătar cu unt de usturoi Cilantro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 246 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,98 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. Cap la magazin și ridica unt, suc de lămâie, fileuri halibut, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Halibut la grătar cu sos de usturoi-coriandru, Porumb la grătar cu usturoi-unt de coriandru, și Halibut La Grătar Cu Cremă De Coriandru.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar la foc mare. Strângeți sucul din pene de tei peste fileurile de pește, apoi condimentați-le cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
File De PeșteFile De Pește
Pană De VarPană De Var
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
2
Grătiți fileurile de pește timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte, până se rumenesc și peștele poate fi fulgi cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
3
Scoateți pe o farfurie caldă de servire.
4
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați usturoiul; gatiti si amestecati pana cand este parfumat, aproximativ 2 minute. Se amestecă untul, sucul de lămâie rămas și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
UntUnt
UsturoiUsturoi
6
Serviți peștele cu sosul de unt de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
UntUnt
SosSos
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateMediu
Gata În33 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista