Halibut la grătar cu fenicul, ceapă roșie și Oregano
Halibutul la grătar cu fenicul, ceapa roșie și Oregano este un lactate gratuit și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 269 calorii, 33g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.26 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pâine crustă, fenicul cu bulb, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pizza la grătar cu cârnați fierbinți, ardei și ceapă la grătar și Oregano Ricotta, Halibut la grătar și fenicul, și Halibut la grătar cu piure de cartofi-fenicul.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la foc mare.
Stropiți ulei de măsline extravirgin peste pește și condimentați cu sare și piper. Grătați 4 minute pe fiecare parte până când peștele este ferm, dar nu dur și gătit. Grill pâine alături sau char sub broiler apoi rochie cu ulei de măsline extra-virgin, sare și piper, de asemenea.
Preîncălziți o tigaie la foc mediu-mare.
În timp ce peștele gătește, curățați portocala așa cum ați face un pepene galben: tăiați capetele, stați-l în poziție verticală și tăiați pielea și miezul în benzi subțiri de sus în jos.
Tăiați portocala în felii subțiri.
La tigaie preîncălzit adauga ulei de masline extravirgin, 2 ture de tigaie, fenicul si ceapa, se condimentează cu sare și piper și se fierbe 3-5 minute până când ars și începe să se înmoaie.
Adăugați oțet în tigaie și dați-i un shake.
Se ia de pe foc și se aruncă portocalele, pătrunjelul și oregano. Reglați condimentele și serviți salata pe farfurii acoperite cu pește și pâine condimentată alături.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris]()
Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris
O culoare aurie intensă, cu indicii de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finala echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Împerechează acest vin alături de foie gras prăjit, carne albă la grătar sau prăjită (carne de porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, mâncăruri cu ciuperci precum risotto.