Rețeta de Halibut la grătar poate fi preparată în aproximativ 20 de minute . Această rețetă este pentru 4 persoane și costă 55 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 35 g de grăsimi și un total de 313 calorii . Un amestec de zahăr, piper măcinat, suc de lămâie și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și pescatariană . Câteva persoane au apreciat foarte mult acest aperitiv. Ziua de 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes are 35 de fani. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte prost (dar totuși poate fi remediat). Salsa de afine și ghimbir cu halibut la grătar , halibut copt și halibut cu coriandru și lime sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Amestecați untul, sucul de lămâie, pudra de ceapă, pătrunjelul, mărarul, zahărul, sarea și piperul într-un bol; întindeți uniform peste fripturile de halibut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Halibut
Umăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Crengute De Marar Proaspat Culese
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Gătiți pe grătarul preîncălzit până când peștele se desface ușor cu o furculiță, 5-6 minute pe fiecare parte.