Halibut fiert într-un bulion de roșii-fenicul
Halibutul fiert într-un bulion de roșii-fenicul este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 274 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.86 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare și piper kosher, usturoi, file de halibut pe piele și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Halibut fiert în bulion de fenicul, Halibut prăjit cu fenicul fiert cu vin, și Halibut prăjit cu fenicul fiert cu vin.
Instrucțiuni
Condimentează fileurile cu sare și piper.
Căldură 2 Tbs. ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când strălucește, adăugați fileurile, cu pielea în sus și căutați până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Întoarceți și căutați partea pielii timp de 4 minute.
Transferați fileurile pe o farfurie; dacă pielea se lipește de tigaie, aruncați-o.
Adăugați restul de 1 Tbs. uleiul și feniculul feliat în tigaie, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie oarecum și se rumenesc în pete, aproximativ 4 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește 1 minut.
Se toarnă vinul, se acoperă imediat tigaia bine cu un capac sau folie, se reduce focul la mediu și se fierbe rapid până când feniculul este fraged, aproximativ 8 minute. (Verificați la jumătatea drumului; dacă feniculul este uscat, adăugați 2 până la 3 Tbs. apă). Se amestecă roșiile și sucurile lor, 1/2 cană de apă și 2 linguri. din ierburi. Acoperiți și fierbeți încă 5 minute. Gustați bulionul pentru sare și piper întoarceți halibutul în tigaie, așezând bucățile cu pielea în jos în bulion și turnând peste orice sucuri acumulate. Acoperiți bine și fierbeți până când halibutul este fiert, aproximativ 4 minute. Ridicați cu grijă halibutul; gustați sosul și condimentați dacă este necesar.
Serviți peștele într-un castron puțin adânc, cu sosul lingurat peste și în jurul acestuia.
Se ornează cu restul de 1 Tbs. ierburi. Sugestii De Servire
Serviți peste linguine sau orzo aruncate cu ierburi și ulei de măsline.
37, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
10, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.