Halibut cu sos de soia-ghimbir

Halibut cu sos de soia-ghimbir
Halibutul cu sos de soia-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 237 calorii, 33g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 6,02 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână mirin, piper, file de halibut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de struguri, puteți urma acest fel principal cu Crumble De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Sos De Soia-Susan, Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, și Soia ghimbir glazurate Halibut w / ghimbir piersic savura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de susan la foc moderat, amestecând de câteva ori până devin aurii, 3 până la 4 minute. Într-un castron mic, amestecați sosul de soia cu oțetul de orez, mirin, uleiurile de semințe de struguri și susan, scallions și ghimbir. Într-un vas mare, puțin adânc, periați fileurile de halibut cu jumătate din sosul de soia-ghimbir. Acoperiți și dați la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Transferați halibutul pe o foaie de copt mare, cu margini și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți peștele în treimea superioară a cuptorului timp de 10 până la 12 minute, sau până când este glazurat și tocmai gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Puneți orezul în boluri puțin adânci. Puneți fileurile de halibut deasupra și lingurați spanacul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă pansamentul rămas peste pește, se presară cu semințele de susan prăjite și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate87
Revista