Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și Gremolata de mărar-portocală

Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și Gremolata de mărar-portocală
Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și mărar-Gremolatan portocaliu este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 303 calorii, 32g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $6.08 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați mărar, file de mahi-mahi, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și Gremolata de mărar-portocală, Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și Gremolata de mărar-portocală, și Scoici prăjite cu sfeclă prăjită, verdeață Sotată, Gremolata de citrice și cremă de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Periați foaia de copt cu margini mari cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
3
Se amestecă mărarul și coaja într-un castron mic pentru gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Așezați sfecla într-un vas de sticlă mediu; adăugați suficientă apă pentru a acoperi sfecla la jumătate. Acoperiți cu folie de plastic și cuptorul cu microunde la înălțime până la licitație, 8 până la 10 minute. Descoperiți și scurgeți. Sfecla se răcește ușor. Curățați și tăiați în felii groase de 1/4 până la 1/3 inch. Întoarceți sfecla în același castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Adăugați 1 lingură de ulei, 1 lingură de gremolata și șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Se presară sare și piper; aruncă bine. Aruncați verdeața de sfeclă într-un alt castron mediu cu 1 lingură de ulei; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
7
Întindeți feliile de sfeclă într-un singur strat pe jumătate din foaia de copt pregătită. Movilă de sfeclă verde pe cealaltă jumătate a foii de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
8
Presărați peștele cu sare și piper; așezați fileurile de pește deasupra verdețurilor de sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
9
Periați peștele cu restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
10
Presărați pește cu 2 linguri gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
11
Prăjiți pește și legume până când peștele este doar opac în centru, aproximativ 8 minute. Împărțiți peștele și legumele între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
12
Se presară cu gremolata rămasă și se servește.
13
O porție conține următoarele: calorii (kcal) 491,93; % calorii din grăsimi 72,1; grăsime (g) 39,43; grăsimi saturate (g) 6,40; colesterol (mg) 84,30; carbohidrați (g) 5,42; fibre dietetice (g) 1,72; zaharuri totale (g) 0,83; carbohidrați neți (g) 3,70; proteine (g) 27,70
14
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Scarpetta Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista