Halibut cu pesmet de tarhon de măsline pe Coulis de roșii prăjite și usturoi

Halibut cu pesmet de tarhon de măsline pe Coulis de roșii prăjite și usturoi

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați ingredientele pentru pesmet. Firimiturile de pâine pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite, acoperite.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Într-un castron mic se amestecă împreună maioneză și muștar. Aranjați peștele într-o tigaie puțin adâncă unsă și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Căni De Făină Universală Sau Mai Multă, După Cum Este Necesar3 Căni De Făină Universală Sau Mai Multă, După Cum Este Necesar
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Întindeți amestecul de maioneză uniform deasupra fileurilor și bateți firimiturile de pâine uniform deasupra. Prăjiți fileurile în mijlocul cuptorului până când sunt fierte, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Serviți fileuri deasupra coulisului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
5
Periați ușor o tigaie superficială cu ulei suplimentar și aranjați roșiile într-un singur strat.
6
Periați roșiile cu uleiul de lingură rămas și condimentați cu sare și piper. Înfășurați usturoiul strâns în folie și prăjiți roșiile și usturoiul în tigaie în mijlocul cuptorului aproximativ 20 de minute, sau până când roșiile sunt ușor rumenite și usturoiul este fraged când este străpuns cu un cuțit. Cojiți usturoiul și într-un blender pur și simplu cu roșii și oțet până se omogenizează, adăugând puțină apă dacă coulis este prea gros. Condimentează coulis cu sare și piper. Coulis poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
7
Într-o cratiță, încălziți coulisul la foc mic, subțierea cu mai multă apă dacă este prea groasă și condimentați cu sare și piper. Păstrați coulis cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți SotațiCreveți Sotați
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
8
In a saucepan, heat coulis over low heat, thinning with more water if too thick, and season with salt and pepper. Keep coulis warm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate30
Revista