Halibut cu Pepitas, capere, roșii Cherry și busuioc
Halibutul cu Pepitas, capere, roșii Cherry și busuioc este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $7.15 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 351 calorii. Dacă aveți busuioc rupt, sare kosher, pepitas și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 61%. Încercați Halibut Cu Pepitas, Capere Și Roșii, Cat Cora ' s Red Snapper cu Pepitas, capere, roșii Cherry și, și Paste cu papion cu roșii Cherry, capere și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică și uscată la foc mediu-mic, prăjiți pepitas ușor. Nu le lăsați să se rumenească. De îndată ce începeți să le mirosiți, scoateți tigaia de pe foc și transferați-o pe o farfurie mare. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Presărați halibutul pe ambele părți cu 1 linguriță de sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare cu un mâner rezistent la cuptor la foc mediu-mare până când începe să strălucească, dar nu fumează.
Așezați fileurile cu pielea în sus în uleiul fierbinte și căutați până când peștele începe să se coloreze, 2 până la 3 minute. Întoarceți fileurile și adăugați sucul de lămâie, vinul și untul în tigaie. De îndată ce untul se topește și devine spumos, adăugați caperele și roșiile și fierbeți până când roșiile eliberează câteva sucuri, aproximativ 1 minut.
Introduceți tigaia în cuptor până când peștele este gătit, 7 până la 10 minute. Ungeți peștele cu câteva sucuri și transferați-l în farfurii de servire.
Adăugați ceașca busuioc rupt, pepitas și restul de linguriță de sare în sucurile de tigaie și amestecați până când busuiocul este ușor ofilit. Puneți amestecul peste pește, garnisiți cu frunze proaspete de busuioc și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.