Halibut cu lămâie, capere și crutoane
Halibutul cu lămâie, capere și crutoane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,23 USD pe porție. O porție conține 516 calorii, 37g de proteine, și 27G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați plus 2 linguri de unt, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Halibut Cu Ierburi Și Capere, Skate crocant cu conopidă, slănină, capere și crutoane, și Somon prăjit în tigaie cu năsturel, crutoane de mămăligă și capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie la foc mediu-mare, topiți 4 linguri de unt. Când spuma dispare, prăjiți cuburile de pâine până devin aurii și cruste, aproximativ 4 până la 7 minute.
Scoateți crutoanele din tigaie cu o spatulă cu fante și puneți-le deoparte pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Ștergeți tigaia.
Așezați făina pe o farfurie și condimentați bine cu sare și piper. Dragați halibutul în făină și scuturați excesul.
Întoarceți tigaia la foc și topiți încă 4 linguri de unt. Când spuma s-a potolit, adăugați peștele în tigaie. Gătiti, întorcându-vă o dată, până când peștele nu mai este translucid în centru, fulgi ușor și este maro auriu pe ambele părți, aproximativ 4 până la 7 minute pe fiecare parte.
Transferați peștele într-un platou de servire și ștergeți tigaia.
Topiți cele 2 linguri suplimentare de unt, iar când spuma dispare adăugați caperele și crutoanele.
Se sotează scurt, apoi se adaugă sucul de lămâie și pătrunjelul și se învârte pentru a se combina.
Se toarnă peste pește pe vasul de servire și se servește imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.