Halibut cu fasole amestecată și sos de unt de lămâie
Halibutul cu fasole amestecată și sos de unt de lămâie este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 550 calorii. Pentru $7.13 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți stoc de pui, fasole fava, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Halibut Cu Lămâie, Unt, Caper Și Sos De Mărar, Ruladă de tort de Crab Halibut cu sos de smântână de lămâie, fasole verde și cartofi prăjiți cu trufe, și Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi).
Instrucțiuni
1
Aduceți 2 cratițe medii cu apă la fiert și pregătiți un castron mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați boabele de afine, căței de usturoi întregi și crenguțe de cimbru într-o cratiță și fierbeți la foc moderat până când fasolea este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Fasole De Afine
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scurgeți fasolea și aruncați usturoiul și cimbru. Ștergeți cratița și întoarceți fasolea la ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, Opționale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Adăugați fasolea fava în a doua cratiță cu apă clocotită și gătiți timp de 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați favas-urile în apa cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați haricots verts în apa clocotită și gătiți până când este crocant, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați vârfurile haricots în apa cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots Verts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Adăugați apăsările de zahăr în apa clocotită și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Scurgeți-le și adăugați-le în apa cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
9
Scurgeți toate fasolea și mazărea și uscați-le; scoateți favele din pielea lor exterioară.
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
10
Adăugați fasolea, snap-urile de zahăr și mazărea pentru bebeluși la boabele de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Afine
Mazăre Mică
Toppinguri, Opționale
Suc De Lămâie, Opțional
11
Ștergeți cratița medie și topiți cele 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Adăugați șalotele și usturoiul tocat și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
Frișcă Suplimentară Groasă
13
Adăugați vinul și gătiți până aproape evaporat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
14
Adăugați bulionul de pui și gătiți până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 6 minute. Reduceți focul la moderat scăzut și amestecați cuburile de unt rece, câteva pe rând, până se formează un sos cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
15
Adăugați 1 lingură de suc de lămâie și condimentați ușor sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
16
Se toarnă peste legume toate, cu excepția a 1/4 cană de sos de unt și se păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
17
Încălziți uleiul într-o tigaie foarte mare rezistentă la cuptor. Se usucă halibutul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Halibut
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
18
Adăugați fileurile în tigaie și gătiți la foc mare până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
19
Transferați tigaia în cuptor și gătiți până când halibutul este aproape opac pe tot parcursul, aproximativ 5 minute. Întoarceți cu grijă fileurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
20
Adăugați sosul de unt rămas în tigaie cu restul de 2 linguri de suc de lămâie și cimbru tocat. Gatiti la foc moderat doar pana cand sosul clocoteste si pestele este doar fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
21
Transferați fileurile de halibut în farfurii și lingurați deasupra sosul de unt de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Halibut
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
22
Se ornează cu microgreen și se servește cu fasolea.
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.