Halibut cu cuscus de citrice, marmeladă de ceapă roșie și sos de coriandru-migdale

Halibut cu cuscus de citrice, marmeladă de ceapă roșie și sos de coriandru-migdale
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Halibutul cu cuscus de citrice, marmeladă de ceapă roșie și sos de coriandru-migdale ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 539 calorii, 42G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,82 USD pe porție. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați pudră de curry, căței de usturoi, cuscus și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Halibut Cu Citrice Și Coriandru, Cuscus Citrus-Cilantro, și Halibut la grătar cu sos de usturoi-coriandru.

Instrucțiuni

1
Pentru a prepara marmeladă, combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică din nonaluminiu. Aduceți la fierbere; gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și 1 linguriță de coajă de portocală; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se presară cu 1/8 linguriță de sare și un strop de piper negru; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
4
Pentru a pregăti sosul, combinați coriandru și următoarele 9 ingrediente (coriandru prin usturoi decojit) într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Pentru a pregăti cuscusul, aduceți 3/4 cană de apă și următoarele 9 ingrediente (apă deși usturoi tocat) la fiert într-o cratiță medie; se amestecă treptat cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță.
7
Pentru a pregăti halibutul, combinați curry și 1/2 linguriță de sare. Frecați fileurile cu amestec de curry. Înveliți ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
HalibutHalibut
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați fileuri și sotati 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
10
Așezați 1/2 cană de salată verde pe fiecare dintre cele 4 farfurii și acoperiți fiecare porție cu 1 cană de cuscus. Aranjați fileurile deasupra cuscusului și acoperiți cu 2 linguri de marmeladă. Lingură 1/4 cană sos în jurul plăcii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Ingrediente

1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmigdale feliate, prăjitemigdale feliate, prăjite0Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)0Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)1Oreos dublu umplutchile pastăchile pastă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcuscus nefiertcuscus nefiert0Bucăți de caramele Heath BarCeapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe12 lingurițe de pudră de usturoiCeapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați2cuișoare de usturoi, decojitecuișoare de usturoi, decojite1Oreos dublu umplutchimen măcinatchimen măcinat6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.file de halibut jupuit (aproximativ 1 inch grosime)file de halibut jupuit (aproximativ 1 inch grosime)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei jalape cu semințe mărunțite fin (aproximativ 2 mari)ardei jalape cu semințe mărunțite fin (aproximativ 2 mari)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie0Bucăți de caramele Heath Barcoaja de lămâie rasăcoaja de lămâie rasă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de portocalesuc proaspăt de portocale23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de portocalesuc proaspăt de portocale0Bucăți de caramele Heath Barcoaja portocalie rasăcoaja portocalie rasă1Oreos dublu umplutcoaja portocalie rasăcoaja portocalie rasă1Dashcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilport sau alt vin roșu dulceport sau alt vin roșu dulce2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă roșie tăiată verticalceapă roșie tăiată vertical23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsalată verde gourmetsalată verde gourmet0Bucăți de caramele Heath Bar(fie fie obișnuit)(fie fie obișnuit)0Bucăți de caramele Heath Bar(fie fie obișnuit)(fie fie obișnuit)1Bucăți de caramele Heath Bar(fie fie obișnuit)(fie fie obișnuit)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Revista