Halibut condimentat Indian în Phyllo

Halibut condimentat Indian în Phyllo
Indian-condimentat Halibut în Phyllo este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 60 de calorii. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, semințe de schinduf măcinate, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Filo cu condimente indiene și Napoleoni de somon afumat, Halibut condimentat Indian cu iaurt, și Curry De Halibut Cremos Cu Condimente Indiene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Halibut condimentat Indian în Filo (servește 4)4 fileuri de halibut de 6-8 oz, piele și oase îndepărtate1 pachet aluat filo, dezghețat conform direcțiilor pachetului1 / 2 lingurițe semințe de schinduf măcinat1 / 2 lingurițe semințe de muștar brun2 lingurițe cumin2 lingurițe coriandru măcinat1 / 2 lingurițe sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Schinduf De PământSchinduf De Pământ
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
HalibutHalibut
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Ulei de măsline sprayI ador pește. Când pregătesc pește acasă, cel mai adesea îl prăjesc într-o tigaie acoperită cu 1/8 inch de ulei, permițând unei părți să fie crocantă. Trebuie să împărtășesc rețeta mea preferată de somon preparat în acest fel. Într-un fel, scutur ocazional lucrurile înfășurându-l în aluat phyllo și coacându-l la cuptor. Nu mai durează timp și este o variantă plăcută a unui preparat mai tipic. Îmi plac condimentele indiene și cred că se potrivesc deosebit de bine cu peștele. Halibutul este preferatul meu pentru textura sa fermă, dar fulgioasă și gustul non-pește. Phyllo poate fi puțin temperamental: trucul este să lucrați rapid și să păstrați phyllo acoperit cu o cârpă umedă în timp ce lucrați. Această rețetă simplă este o introducere plăcută la phyllo dacă nu ați mai folosit-o niciodată.Pat pește uscat. Lucrând rapid, așezați o foaie phyllo pe tejghea cu partea scurtă orientată înainte. Pulverizați cu ulei de măsline. Se acoperă cu o a doua foaie de aluat filo. Pulverizați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
HalibutHalibut
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Așezați o bucată de pește orizontal pe foaie aproape de începutul patiseriei cel mai aproape de dvs., la aproximativ doi centimetri de la capăt. Condimentează generos cu amestec de condimente și presară sare. Îndoiți părțile laterale deasupra peștelui și apoi rulați încet peștele departe de dvs. pentru a încasa complet în aluat. Aranjați pachetul cu cusătura în jos pe o foaie de copt antiaderentă. Pulverizați cu ulei de măsline. Repetați cu filetele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți timp de 15 minute până când phyllo este auriu și peștele este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista