Halibut condimentat Indian în Phyllo
Indian-condimentat Halibut în Phyllo este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 60 de calorii. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, semințe de schinduf măcinate, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Filo cu condimente indiene și Napoleoni de somon afumat, Halibut condimentat Indian cu iaurt, și Curry De Halibut Cremos Cu Condimente Indiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Halibut condimentat Indian în Filo (servește 4)4 fileuri de halibut de 6-8 oz, piele și oase îndepărtate1 pachet aluat filo, dezghețat conform direcțiilor pachetului1 / 2 lingurițe semințe de schinduf măcinat1 / 2 lingurițe semințe de muștar brun2 lingurițe cumin2 lingurițe coriandru măcinat1 / 2 lingurițe sare
Ulei de măsline sprayI ador pește. Când pregătesc pește acasă, cel mai adesea îl prăjesc într-o tigaie acoperită cu 1/8 inch de ulei, permițând unei părți să fie crocantă. Trebuie să împărtășesc rețeta mea preferată de somon preparat în acest fel. Într-un fel, scutur ocazional lucrurile înfășurându-l în aluat phyllo și coacându-l la cuptor. Nu mai durează timp și este o variantă plăcută a unui preparat mai tipic. Îmi plac condimentele indiene și cred că se potrivesc deosebit de bine cu peștele. Halibutul este preferatul meu pentru textura sa fermă, dar fulgioasă și gustul non-pește. Phyllo poate fi puțin temperamental: trucul este să lucrați rapid și să păstrați phyllo acoperit cu o cârpă umedă în timp ce lucrați. Această rețetă simplă este o introducere plăcută la phyllo dacă nu ați mai folosit-o niciodată.Pat pește uscat. Lucrând rapid, așezați o foaie phyllo pe tejghea cu partea scurtă orientată înainte. Pulverizați cu ulei de măsline. Se acoperă cu o a doua foaie de aluat filo. Pulverizați cu ulei.
Așezați o bucată de pește orizontal pe foaie aproape de începutul patiseriei cel mai aproape de dvs., la aproximativ doi centimetri de la capăt. Condimentează generos cu amestec de condimente și presară sare. Îndoiți părțile laterale deasupra peștelui și apoi rulați încet peștele departe de dvs. pentru a încasa complet în aluat. Aranjați pachetul cu cusătura în jos pe o foaie de copt antiaderentă. Pulverizați cu ulei de măsline. Repetați cu filetele rămase.
Coaceți timp de 15 minute până când phyllo este auriu și peștele este gătit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.