Halibut ars cu brânză elvețiană Sotată și Salsa Cruda
Halibut ars cu brânză elvețiană Sotată și Salsa Cruda ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 10,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 731 calorii. Un amestec de dovlecei, măsline kalamatan, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 29 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 96%. Încercați Halibut ars cu brânză elvețiană Sotată și Salsa Cruda, Somon prăjit cu măsline Kalamatan și Salsa Cruda, și Halibut cu crustă Panko cu smog elvețian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înveliți o tigaie sote cu ulei de măsline. Aruncați cățelul de usturoi, ardeiul roșu zdrobit, slănina și câteva picături de ulei de măsline. Aduceți tigaia la foc mediu. Când usturoiul este auriu și foarte aromat, scoateți-l și aruncați-l. Când slănina a devenit crocantă, aruncați tulpinile de smog elvețian, jumătate din bulionul de pui și condimentați cu sare. Când stocul de pui s-a redus, aruncați frunzele de smog elvețian și condimentați cu sare. Gatiti frunzele pana cand sunt doar ofilite, aproximativ 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Stoc De Pui
Usturoi
Chard Elvețian
Ulei De Măsline
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se acoperă o altă tigaie sote cu ulei de măsline și se aduce la foc mare. Se usucă fileul de halibut cu un prosop de hârtie și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Halibut
Ulei De Măsline
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
3
Când uleiul din tigaie este foarte fierbinte, dar nu fumează încă, așezați carnea de pește cu fața în jos și gătiți timp de 3 până la 4 minute. Pe măsură ce peștele gătește, se va transforma din translucid în opac. Întoarceți peștele și gătiți încă 3 până la 4 minute. Când peștele este gata, ar trebui să fie auriu și ferm, dar totuși umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Așezați smogul elvețian în centrul farfuriei de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
5
Așezați peștele direct deasupra. Acoperiți peștele cu Salsa Cruda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
Pește
6
Combinați toate ingredientele într-un castron mare. Condimentează generos cu sare. Gustați pentru a vă asigura că este delicios. Reglați condimentele dacă este necesar.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.