Halibut aburit cu soia-ghimbir cu legume

Halibut aburit cu soia-ghimbir cu legume
Soia-ghimbir halibut aburit cu legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 395 calorii, 42G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $7.67 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ardei gras tăiat julienne, mazăre de zahăr, tăiței soba de hrișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Halibut aburit cu ghimbir proaspăt, Halibut aburit cu ghimbir, portocale și var, și Sake-Halibut aburit cu ghimbir și varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați primele 4 ingrediente, amestecând cu un tel. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Îndoiți 4 (16 x 12 inci) foi de folie de aluminiu rezistentă pe jumătate transversal. Folie deschisă; strat 2 linguri morcov, 1 lingură ceapă, 1/4 cană mazăre de zahăr, 1/4 cană ciuperci și 1/4 cană ardei gras pe jumătate din fiecare foaie de folie. Înmuiați fileurile în amestec de soia, întorcându-le pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Așezați câte un file pe fiecare movilă de legume. Lingură amestecul de soia rămas uniform peste fiecare porție. Îndoiți folia peste halibut; sigilați bine marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Așezați pachetele pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți la 425 timp de 13 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
În timp ce pachetele se coc, gătiți soba conform instrucțiunilor pachetului, omițând sare și grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scurgeți și clătiți sub apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
10
Așezați 1 cană soba pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu conținut de 1 pachet.
11
Presărați fiecare porție cu 1 lingură de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
12
Serviți imediat.
13
Notă de vin: soia, care este sărată, și jalapeos, care au o căldură aprinsă, ambele au nevoie de un vin fructat pentru a-și amortiza impactul. Un riesling din California funcționează bine. Majoritatea Riesling-urilor din California sunt foarte fructate și mai puțin crocante decât omologii lor europeni. Încercați Jekel Riesling 2005 de la Monterey ($13). -- Alina Gavril
Ingrediente de care veți avea nevoie
RieslingRiesling
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista