Halbă de creveți & Chilli mayo
Halbă de creveți & Chilli mayo necesită în jurul valorii de 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 982 calorii, 30g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați puțină salată bijuterie, hamsie dintr-o cutie, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Creveți crocanți cu maioneză wasabi și ardei iute dulce, O halbă de creveți și Guinness Chaser - British Pub Grub!, și Creveți cu ardei iute.
Instrucțiuni
Împărțiți creveții între două pahare de sticlă. Tăiați mărunt hamsiile. Înjumătățiți și semănați ardeiul iute, apoi tocați mărunt carnea de ardei iute.
Se amestecă maioneza cu hamsiile și ardeiul iute și se împarte între două feluri de mâncare mici.
Tăiați salata verde în pene și serviți creveții cu maioneză, salată verde și pene de lămâie pentru a stoarce peste creveți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio