Haitian De Pui Pate Bufe

Haitian De Pui Pate Bufe
O porție conține 129 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă verde, ceapă, pastă de roșii fără sare adăugată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pate à Choux "produse de Patiserie Bufe", Pate à Choux: savarine si Eclere, și Țara Pate (Pâté de Campagne) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați habanero în jumătate. Semănați o jumătate de piper și lăsați semințele în cealaltă jumătate. Se toacă ambele jumătăți de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
PiperPiper
Carne MăcinatăCarne Măcinată
SemințeSemințe
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați habanero tocat, ceapă și usturoi în tigaie; saut 3 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați pui; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste, amestecand sa se marunteasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Adăugați morcov; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
6
Adăugați pasta de roșii; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
7
Adăugați suc de lămâie și oțet, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ceapa verde și următoarele 6 ingrediente (prin nucșoară); se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
NucșoarăNucșoară
9
Se ia de pe foc; se răcește amestecul la temperatura camerei.
10
Așezați amestecul de pui răcit într-un robot de bucătărie; procesați până aproape neted (amestecul va începe să se aglomereze).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
11
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Rulați aluatul foietaj într-un dreptunghi de 15 x 12 inch pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
RolaRola
13
Tăiați foietajul în pătrate de 20 (3 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
14
Combinați oul și apa, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
15
Periați amestecul de ouă de-a lungul marginilor pătratelor de patiserie; lingură aproximativ 1 lingură slabă de umplere în centrul fiecărui pătrat de patiserie. Îndoiți fiecare pătrat de patiserie în jumătate; apăsați marginile închise cu dinții unei furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
16
Periați blatul cu spălare de ouă; aranjați 1 inch pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
17
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se umflă și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista