Haitian De Pui Pate Bufe
O porție conține 129 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă verde, ceapă, pastă de roșii fără sare adăugată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pate à Choux "produse de Patiserie Bufe", Pate à Choux: savarine si Eclere, și Țara Pate (Pâté de Campagne) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați habanero în jumătate. Semănați o jumătate de piper și lăsați semințele în cealaltă jumătate. Se toacă ambele jumătăți de ardei.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați habanero tocat, ceapă și usturoi în tigaie; saut 3 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent.
Adăugați pui; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste, amestecand sa se marunteasca.
Adăugați morcov; gatiti 2 minute.
Adăugați pasta de roșii; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați suc de lămâie și oțet, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați ceapa verde și următoarele 6 ingrediente (prin nucșoară); se amestecă bine.
Se ia de pe foc; se răcește amestecul la temperatura camerei.
Așezați amestecul de pui răcit într-un robot de bucătărie; procesați până aproape neted (amestecul va începe să se aglomereze).
Preîncălziți cuptorul la 40
Rulați aluatul foietaj într-un dreptunghi de 15 x 12 inch pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați foietajul în pătrate de 20 (3 inci).
Combinați oul și apa, amestecând cu un tel.
Periați amestecul de ouă de-a lungul marginilor pătratelor de patiserie; lingură aproximativ 1 lingură slabă de umplere în centrul fiecărui pătrat de patiserie. Îndoiți fiecare pătrat de patiserie în jumătate; apăsați marginile închise cu dinții unei furculițe.
Periați blatul cu spălare de ouă; aranjați 1 inch pe o foaie de copt.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se umflă și se rumenesc.