Habanero picant-jeleu de mentă pe cremă de brânză

Habanero picant-jeleu de mentă pe cremă de brânză
Habanero picant-jeleu de mentă pe cremă de brânză necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 202 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână biscuiți, jeleu picant de habanero-mentă, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un condiment. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Jeleu De Aur Habanero, Jeleu Mojito-jeleu de var și mentă, și Sandviș cu brânză la grătar Brie, șuncă și jeleu picant de Mango.

Instrucțiuni

1
Habanero picant cu microunde-jeleu de mentă într-un castron mare pentru microunde, la 1 minut sau până la omogenizare, amestecând la intervale de 30 de secunde. Se amestecă coriandru și suc de lămâie. Lingură peste cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Jeleu De MentăJeleu De Mentă
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Habanero ChiliHabanero Chili
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Serviți imediat cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista