Rețeta Habanero Hellfire Chili ar putea satisface pofta ta americană în jurul valorii de 2 ore. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 4.14 pe portie. O porție conține 620 calorii, 36g de proteine, și 32g de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, chimen măcinat, ardei habanero și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Mango Habanero Chicken Chili, Sosul Hellfire, și Scoici cu sos de nucă de cocos Habanero și Salsa de mango Habanero pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați slănina într-o oală mare de supă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți excesul de grăsime, lăsând suficient pentru a acoperi fundul vasului
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scoateți slănina, scurgeți-o pe prosoape de hârtie și tocați-o.Carne de vită și carne de porc în oală la foc mediu. Când carnea este rumenită, amestecați ardeiul gras, ceapa, ardeii jalapeno, ardeii habanero, ardeii Anaheim, usturoiul, chimenul, fulgii de ardei roșu, pudra de chili, bulionul, roșiile zdrobite, roșiile întregi, berea, pasta de roșii, pasta de chile și apa.Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 45 până la 60 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Ardei Anaheim
Roșii întregi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Pastă De Chili
Mazăre Goya®
șalote, Tăiate în Felii Subțiri
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați fasole și slănină și continuați să fierbeți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Caves Roger Goulart Gran Reserva Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.