Gătiți cartea: soldați de praz gătit lent cu slănină
Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $1.22 pe portie. O porție conține 214 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Un amestec de vin de vin, unt, ulei de măsline de praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gătește cartea: Boston Butt gătit ca șunca, Gatiti cartea: Placinta lunga de praz, și Gatiti cartea: paste de pui si praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. în mod ideal, doriți să utilizați un vas de cuptor cu unt de 10 inci, care are o înălțime de aproximativ 1 1/2 inci. Tăiați capetele prazului și aruncați cele două sau trei straturi exterioare.
Tăiați vârfurile de culoare verde închis, lăsând secțiunile rămase de culoare verde pal și alb în bucăți de 2 inci. Spălați și tăiați fin părțile de culoare verde închis; puneți-le într-o tigaie cu câteva linguri de ulei de măsline și usturoiul, cimbru și unt. Gatiti aproximativ 10 minute, pana se inmoaie, si imprastiati-le In partea de jos a vasului preparat.
Stați bucățile de praz rămase în poziție verticală una lângă cealaltă în vas. Împachetați-le strâns, astfel încât aromele de dedesubt și din slănina care merge deasupra, să se gătească subtil și uniform prin praz.
Adăugați vinul și bulionul; așezați slănina deasupra. Luați o fâșie mare de hârtie cerată, udați-o sub robinet și strângeți-o. Potriviți acest lucru perfect peste și în jurul prazului și slăninei; acoperiți cu un strat de folie de aluminiu.
Așezați vasul în cuptor timp de aproximativ o oră. Prazul ar trebui să fie frumos și fraged până în acest moment, dar dacă nu, acordați-le puțin mai mult (timpul de gătit depinde de mărimea și vârsta prazului). Odată fraged și moale, îndepărtați folia și hârtia cerată; puneți vasul la loc în cuptor timp de 20 de minute sau până când slănina este crocantă și aurie.
Scoateți slănina, tocați-o mărunt. Gustați sucul din vas pentru condimentare; reglați după cum este necesar.
Serviți prazul presărat cu slănină crocantă.