Gătiți cartea: rață înăbușită cu măsline ni Arprosocoise și rozmarin

Gatiti cartea: rață fiert cu măsline ni Arrocosise și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. Pentru $5.25 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 896 calorii, 94G de proteine, și 47G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați morcovul, picioarele de rață, bulionul de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: masline umplute prajite, Gatiti cartea: Risotto cu ciuperci, masline si praz, și Gătiți cartea: pește Negru prăjit cu măsline și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 km F. condimentați rața cu sare și piper.
Încălziți o cantitate de ulei, aproximativ 2 linguri, la foc mediu-mare într-o tigaie rezistentă la cuptor suficient de mare pentru a ține rața într-un singur strat confortabil. Lucrând în loturi, rumeniți picioarele de rață, cu pielea în jos, aproximativ 7 minute. Întoarceți-le și apoi rumeniți cealaltă parte, încă aproximativ 4 minute. Rezervați picioarele de rață rumenite pe o farfurie.
Aruncați cea mai mare parte a uleiului, lăsând suficient pentru a acoperi fundul tigaiei.
Adăugați ceapa, morcovul și țelina. Prăjiți legumele, amestecând frecvent și
reglarea căldurii, dacă este necesar, pentru a preveni arderea, până când se înmoaie și
deveniți un maro bogat caramelizat, aproximativ 12 minute.
Adăugați pasta de roșii și rozmarinul și gătiți, amestecând frecvent, până se concentrează și se întunecă, aproximativ 5 minute. Deglazați tigaia cu vin, răzuind fundul cu o lingură.
Întoarceți rața în tigaie, cu pielea în jos, adăugând orice sucuri care s-au acumulat pe farfurie.
Adăugați măslinele și suficient bulion pentru a acoperi abia.
sunați bulionul la foc mic, apoi transferați tigaia neacoperită în cuptor. Fierbeți rața în cuptor, verificând să vă asigurați că lichidul fierbe
foarte ușor. După 45 de minute, întoarceți picioarele și continuați să gătiți, ungând
rața cu lichidul de fiert la fiecare 10 minute până când începe carnea
pentru a se micsora de la os, aproximativ 45 de minute mai mult.
Scoateți lingura și aruncați orice grăsime care plutește pe suprafața lichidului de fierbere. Reglați condimentul cu sare și piper și serviți în boluri calde de mică adâncime.