Gătiți cartea: prăjiturile de Crab ale lui Le Bernardin cu conopidă rasă și emulsie de muștar Dijon

Gatiti cartea: Le Bernardin ' s 'Crab Cakes' cu conopidă rasă și emulsie de muștar Dijon ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 247 calorii. Această rețetă servește 4. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper de mare, arpagic, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: coaste scurte fierte cu mustar Dijon, Gatiti cartea: pâine prăjită franceză cu mere ras și Bacon bere Brats, și Gatiti cartea: supa de Crab Maryland.
Instrucțiuni
Pentru emulsia de muștar Dijon, încălziți ușor crinculme fraiche într-o cratiță mică.
Bateți muștarul Dijon și condimentați cu sare și piper alb. Pune deoparte.
Pentru conopidă, separați florestul, încercând să le păstrați cât mai mari posibil. Feliați floretele foarte subțiri pe o mandolină sau un feliator japonez; veți avea nevoie de 20 de felii.
Pentru" prăjiturile cu crab", faceți un beurre montulimbrox aducând apa la fierbere și amestecând treptat untul.
Adăugați 2 linguri de emulsie de muștar Dijon și carnea de crab. Încălziți ușor timp de 2 minute, apoi adăugați carnea de crab peekytoe și gătiți încă 2 până la 3 minute. Condimentează cu sare, piper alb și piper Espelette.
Adăugați arpagicul și sucul de lămâie. Reîncălziți emulsia de muștar.
Pentru a servi, așezați crabul în centrul fiecăruia dintre cele patru boluri mici, cu peekytoe în partea de jos și nodul deasupra. Se amestecă arpagicul în muștar.
Încingeți fiecare" tort de crab " cu 5 felii de conopidă, aranjându-le în jurul și deasupra crabului.
Așezați 3 jumătăți de arpagic deasupra fiecărei movile și presărați cu puțină sare de mare Maldon. Puneți emulsia Dijon peste și în jurul "prăjiturilor de crab.”
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.