Gătiți cartea: carne de porc prăjită lent în stil Yucatan

Gătiți cartea: carnea de porc prăjită lent în stil Yucatan este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 203 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare de mare grosieră, bere de orice tip, boabe de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Porc Prăjită Lent În Stil Yucatan, Yucat Carne De Porc În Stil Yucat, și Cotlet De Porc În Stil Yucat În Stil Yucat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 F.
Folosind o râșniță de condimente (cum ar fi o râșniță de cafea rezervată condimentelor), măcinați semințele de annatto, boabele de piper și semințele de chimen într-o pulbere fină.
În vasul unui robot de bucătărie, combinați căței de usturoi, coriandru și sare și procesați până se toacă mărunt.
Adăugați portocala, berea, fulgii de ardei roșu, ienibaharul, pimentonul, ancho măcinat și amestecul de annatto măcinat și procesați până se formează o pastă destul de netedă.
Așezați o foaie de 2 picioare de folie de aluminiu pe suprafața de lucru. Puneți carnea de porc în mijlocul acesteia.
Întindeți pasta picantă peste carnea de porc, acoperind-o pe toate părțile, apoi înfășurați bine carnea de porc în interiorul foliei, înfășurând părțile laterale în timp ce mergeți, ca și cum ați face un burrito. Folosiți o altă bandă lungă de folie pentru a crea un alt strat, asigurându-vă că sigilați bine carnea de porc în interiorul foliei.
Așezați pachetul de porc într-o tigaie, umpleți-l cu apă pentru a veni cu câțiva centimetri în sus pe partea de porc învelită în folie, apoi folosiți o altă bucată de folie de aluminiu pentru a acoperi și sigila întreaga tigaie.
Prăjiți carnea de porc până când simțiți că se destramă în interiorul ambalajului său dacă îl împingeți, iar o frigăruie introdusă prin partea superioară a foliei și în carne nu întâmpină rezistență, 4 până la 5 ore. (Dacă nu sunteți sigur, greșiți pe partea gătitului mai lung; chiar nu poți găti prea mult acest lucru.)
Scoateți friptura din folie din tigaie, transferați-o într-un platou și lăsați-o să se răcească cel puțin 30 de minute înainte de a deschide folia. Aruncați orice bucăți mari de grăsime și folosiți două furculițe pentru a mărunți carnea.
Combinați carnea cu suficient sos creat din condimente și picături de tigaie, astfel încât să fie foarte suculentă, dar să nu înoate, rezervând restul acestui sos pentru alte utilizări, cum ar fi lingura pe Cotletele de porc prăjite sau adăugarea de umiditate suplimentară la un sandviș de porc tras.
Mâncați o porție de carne după cum doriți (cu tortilla, ceapă murată și smântână este un pariu bun), lăsând restul să se răcească la temperatura camerei. Dați la frigider resturile timp de până la 1 săptămână sau împărțiți-le în 4 până la 6 porții, sigilați în pungi de congelator din plastic grele, îndepărtând cât mai mult aer posibil și congelați până la 6 luni.