Gătiți cartea: carne de porc prăjită lent în stil Yucatan

Gătiți cartea: carne de porc prăjită lent în stil Yucatan
Gătiți cartea: carnea de porc prăjită lent în stil Yucatan este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 203 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare de mare grosieră, bere de orice tip, boabe de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Porc Prăjită Lent În Stil Yucatan, Yucat Carne De Porc În Stil Yucat, și Cotlet De Porc În Stil Yucat În Stil Yucat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Folosind o râșniță de condimente (cum ar fi o râșniță de cafea rezervată condimentelor), măcinați semințele de annatto, boabele de piper și semințele de chimen într-o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De AnnattoSemințe De Annatto
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
3
În vasul unui robot de bucătărie, combinați căței de usturoi, coriandru și sare și procesați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați portocala, berea, fulgii de ardei roșu, ienibaharul, pimentonul, ancho măcinat și amestecul de annatto măcinat și procesați până se formează o pastă destul de netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Pimenton PulberePimenton Pulbere
AnnattoAnnatto
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
5
Așezați o foaie de 2 picioare de folie de aluminiu pe suprafața de lucru. Puneți carnea de porc în mijlocul acesteia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Întindeți pasta picantă peste carnea de porc, acoperind-o pe toate părțile, apoi înfășurați bine carnea de porc în interiorul foliei, înfășurând părțile laterale în timp ce mergeți, ca și cum ați face un burrito. Folosiți o altă bandă lungă de folie pentru a crea un alt strat, asigurându-vă că sigilați bine carnea de porc în interiorul foliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Așezați pachetul de porc într-o tigaie, umpleți-l cu apă pentru a veni cu câțiva centimetri în sus pe partea de porc învelită în folie, apoi folosiți o altă bucată de folie de aluminiu pentru a acoperi și sigila întreaga tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
8
Prăjiți carnea de porc până când simțiți că se destramă în interiorul ambalajului său dacă îl împingeți, iar o frigăruie introdusă prin partea superioară a foliei și în carne nu întâmpină rezistență, 4 până la 5 ore. (Dacă nu sunteți sigur, greșiți pe partea gătitului mai lung; chiar nu poți găti prea mult acest lucru.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Scoateți friptura din folie din tigaie, transferați-o într-un platou și lăsați-o să se răcească cel puțin 30 de minute înainte de a deschide folia. Aruncați orice bucăți mari de grăsime și folosiți două furculițe pentru a mărunți carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Combinați carnea cu suficient sos creat din condimente și picături de tigaie, astfel încât să fie foarte suculentă, dar să nu înoate, rezervând restul acestui sos pentru alte utilizări, cum ar fi lingura pe Cotletele de porc prăjite sau adăugarea de umiditate suplimentară la un sandviș de porc tras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Mâncați o porție de carne după cum doriți (cu tortilla, ceapă murată și smântână este un pariu bun), lăsând restul să se răcească la temperatura camerei. Dați la frigider resturile timp de până la 1 săptămână sau împărțiți-le în 4 până la 6 porții, sigilați în pungi de congelator din plastic grele, îndepărtând cât mai mult aer posibil și congelați până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă MuratăCeapă Murată
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista