Gătit Spirited: Orangecello Chocolate Cheesecake Squares
Această rețetă servește 12 și costă 1,17 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 413 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. 86 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fursecuri cu napolitane, brânză ricotta cu lapte integral, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gătit Cu Spirit: Tort De Ciocolată Nocino, Gătit plin de viață: Milkshake de Port, ciocolată și mure, și Gătit Plin De Viață: Morcovi Glazurați Bourbon.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350. Tapetați tigaia 8" x8 " cu folie și acoperiți cu spray de gătit sau unt.
Combinați firimiturile de ciocolată, coaja de portocală și untul într-un castron mic până când amestecul se reunește ușor atunci când este presat în palmă. Apăsați în partea inferioară a tăvii pregătite.
Coaceți crusta timp de 15 minute.
Bateți ricotta în mixer electric până se omogenizează.
Adăugați cremă de brânză și zahăr; bate până devine pufos.
Adăugați orangecello și coajă; adăugați ouă pe rând, bătând bine între fiecare adăugare. Răsturnați bolul după cum este necesar.
Se toarnă umplutura în crustă și se pune tigaia într-un vas mai mare sau tigaie pentru o baie de apă.
Se toarnă apă fierbinte în tigaia mai mare la jumătatea părții laterale a tigaiei cu cheesecake.
Coaceți timp de 1 oră sau până când cheesecake jiggles doar ușor atunci când agitat.
Se răcește pe suportul de răcire cu sârmă timp de 1 oră. Se dă la frigider până când cheesecake-ul este rece, cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Încălziți toate ingredientele glazurate în cazan dublu peste apă care fierbe ușor. Se amestecă până se topește și se combină.
Se toarnă peste cheesecake răcit, înclinând tigaia pentru a acoperi. La frigider neacoperit timp de 30 de minute.
Tăiați cheesecake în pătrate, curățând cuțitul între fiecare felie pentru marginile îngrijite.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.