Gătit cu carne de porc proaspătă: cotlet de porc la grătar

Gătit cu carne de porc proaspătă: cotlet de porc la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați gătitul cu carne de porc proaspătă: cotlet de porc la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 172 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 67 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cotlet de porc, rozmarin, semințe de fenicul și frecare de ierburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet de porc la grătar cu Chutney proaspăt de prune, Cotlet de porc la grătar cu sos proaspăt de prune, și Gătit din Glossies: cotlet de porc cu coajă de nucă cu orez sălbatic de legume de toamnă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apa într-un castron mare sau într-o cadă de depozitare din plastic. Se amestecă sarea și se continuă amestecarea până se dizolvă sarea. Se amestecă zahărul brun și melasa și se continuă amestecarea până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați cuburile de gheață și amestecați pentru a răci amestecul. Ar trebui să fie de 45 de grade F sau mai rece pe un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3
Adăugați Cotletele de porc, acoperiți și dați-le la frigider timp de 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4
Scoateți Cotletele de porc și aruncați saramura. Uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Pentru a face frecarea feniculului și a ierburilor: potriviți un robot de bucătărie cu vasul mic și adăugați toate ingredientele. Pulsați de mai multe ori pentru a se amesteca bine. Răsturnați amestecul de frecare într-un castron mic. Înveliți fiecare cotlet sărat cu generozitate pe ambele părți cu frecarea. Puneți cotletele deoparte în timp ce vă pregătiți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Pentru a grăta cotletele: construiți un foc de cărbune, dar întindeți cărbunii doar pe jumătate din grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Se încălzește la mediu-mare.
8
Așezați cotletele direct peste cărbunii fierbinți. Dacă apare flăcări, mutați cotletele într-o zonă fără cărbuni. Puneți cotletele peste cel mai fierbinte foc timp de 1 1/2 minute pe fiecare parte. Apoi transferați cotletele într-o zonă fără cărbuni. Acoperiți grătarul și continuați să gătiți încă 8 până la 10 minute. Cotletele se fac atunci când sunt ferme la atingere și un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 140 de la 145 la 145 de la 1.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Transferați cotletele într-un platou cald și lăsați-le să se odihnească timp de 5 minute, astfel încât sucurile să poată fi reabsorbite și cotletele să-și completeze gătitul.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista