Gătit cu carne de porc proaspătă: cotlet de porc la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați gătitul cu carne de porc proaspătă: cotlet de porc la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 172 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 67 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cotlet de porc, rozmarin, semințe de fenicul și frecare de ierburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet de porc la grătar cu Chutney proaspăt de prune, Cotlet de porc la grătar cu sos proaspăt de prune, și Gătit din Glossies: cotlet de porc cu coajă de nucă cu orez sălbatic de legume de toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apa într-un castron mare sau într-o cadă de depozitare din plastic. Se amestecă sarea și se continuă amestecarea până se dizolvă sarea. Se amestecă zahărul brun și melasa și se continuă amestecarea până se dizolvă.
Adăugați cuburile de gheață și amestecați pentru a răci amestecul. Ar trebui să fie de 45 de grade F sau mai rece pe un termometru cu citire instantanee.
Adăugați Cotletele de porc, acoperiți și dați-le la frigider timp de 4 până la 6 ore.
Scoateți Cotletele de porc și aruncați saramura. Uscați-le cu prosoape de hârtie.
Pentru a face frecarea feniculului și a ierburilor: potriviți un robot de bucătărie cu vasul mic și adăugați toate ingredientele. Pulsați de mai multe ori pentru a se amesteca bine. Răsturnați amestecul de frecare într-un castron mic. Înveliți fiecare cotlet sărat cu generozitate pe ambele părți cu frecarea. Puneți cotletele deoparte în timp ce vă pregătiți focul.
Pentru a grăta cotletele: construiți un foc de cărbune, dar întindeți cărbunii doar pe jumătate din grătar.
Se încălzește la mediu-mare.
Așezați cotletele direct peste cărbunii fierbinți. Dacă apare flăcări, mutați cotletele într-o zonă fără cărbuni. Puneți cotletele peste cel mai fierbinte foc timp de 1 1/2 minute pe fiecare parte. Apoi transferați cotletele într-o zonă fără cărbuni. Acoperiți grătarul și continuați să gătiți încă 8 până la 10 minute. Cotletele se fac atunci când sunt ferme la atingere și un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 140 de la 145 la 145 de la 1.
Transferați cotletele într-un platou cald și lăsați-le să se odihnească timp de 5 minute, astfel încât sucurile să poată fi reabsorbite și cotletele să-și completeze gătitul.