Găsește-l
Găsiți că ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 579 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kitchn are 15 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, zahărul granulat, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Găsește-l, Găsiți cartea, și tomatele provensale și unde să găsiți ulei de măsline cu adevărat bun.
Instrucțiuni
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia pregătită. Rotiți jumătate din sosul de afine peste aluat.
Se toarnă aluatul rămas peste sosul de afine, apoi se învârte sosul de afine rămas peste aluat.
Presară migdalele deasupra.
Coaceți timp de 50 până la 55 de minute, până se rumenesc deasupra.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă timp de aproximativ 15 minute, apoi răsturnați tortul pe suport și lăsați-l să se răcească complet.
Transferați tortul pe o farfurie de servire și stropiți glazura peste tortul răcit. Tortul se va păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei până la 2 zile.Crme Frache2 căni (480 ml) cremă greă2 linguri lapte bătut
Combinați smântâna grea cu Zara, acoperiți bine și lăsați să stea la temperatura camerei (într-o cameră caldă) timp de cel puțin 8 ore. Se amestecă amestecul-ar trebui să fie gros și cremos. Dacă nu s-a îngroșat complet, acoperiți din nou amestecul și lăsați-l să stea într-un loc cald încă 2 până la 3 ore și verificați-l din nou. Când are o consistență frumoasă și groasă, se va păstra într-un recipient etanș la frigider până la 2 săptămâni.Sos întreg de fructe de pădure-Afine12 uncii (340 g) afine proaspete3 / 4 cană (180 ml) apă2 / 3 cană (147 g) zahăr brun1 / 3 cană (70 g) zahăr granulat1 / 4 linguriță sare
Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, combinați merisoarele cu apa, zahărul brun, zahărul granulat și sarea și gătiți timp de aproximativ 15 minute (după aproximativ 10 minute, îndepărtați aproximativ 1 lingură de lichid pentru glazura de afine), sau până când sosul s-a îngroșat și cea mai mare parte a lichidului s-a redus.
Lăsați sosul să se răcească complet înainte de a-l folosi în tort. Sosul se păstrează într-un recipient etanș la frigider până la 3 zile.Glazură de afină1 cană (93 g) zahăr de cofetari1 / 2 linguriță extract de migdale pure1 lingură suc de afine (rezervat pentru prepararea sosului de afine)
Amestecați zahărul cofetarilor, extractul de migdale și sucul de afine într-un castron mic până se omogenizează.Retipărit cu permisiunea Chronicle Books de la Cake Simple: rețete pentru prăjituri în stil Bundt de la ciocolată neagră clasică la lămâie-busuioc delicios de Christie Matheson