Găsește-l

Găsește-l
Găsiți că ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 579 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kitchn are 15 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, zahărul granulat, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Găsește-l, Găsiți cartea, și tomatele provensale și unde să găsiți ulei de măsline cu adevărat bun.

Instrucțiuni

1
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia pregătită. Rotiți jumătate din sosul de afine peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se toarnă aluatul rămas peste sosul de afine, apoi se învârte sosul de afine rămas peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
3
Presară migdalele deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
4
Coaceți timp de 50 până la 55 de minute, până se rumenesc deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Lăsați tortul să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă timp de aproximativ 15 minute, apoi răsturnați tortul pe suport și lăsați-l să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Transferați tortul pe o farfurie de servire și stropiți glazura peste tortul răcit. Tortul se va păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei până la 2 zile.Crme Frache2 căni (480 ml) cremă greă2 linguri lapte bătut
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Combinați smântâna grea cu Zara, acoperiți bine și lăsați să stea la temperatura camerei (într-o cameră caldă) timp de cel puțin 8 ore. Se amestecă amestecul-ar trebui să fie gros și cremos. Dacă nu s-a îngroșat complet, acoperiți din nou amestecul și lăsați-l să stea într-un loc cald încă 2 până la 3 ore și verificați-l din nou. Când are o consistență frumoasă și groasă, se va păstra într-un recipient etanș la frigider până la 2 săptămâni.Sos întreg de fructe de pădure-Afine12 uncii (340 g) afine proaspete3 / 4 cană (180 ml) apă2 / 3 cană (147 g) zahăr brun1 / 3 cană (70 g) zahăr granulat1 / 4 linguriță sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
(tub Mare)(tub Mare)
8
Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, combinați merisoarele cu apa, zahărul brun, zahărul granulat și sarea și gătiți timp de aproximativ 15 minute (după aproximativ 10 minute, îndepărtați aproximativ 1 lingură de lichid pentru glazura de afine), sau până când sosul s-a îngroșat și cea mai mare parte a lichidului s-a redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Lăsați sosul să se răcească complet înainte de a-l folosi în tort. Sosul se păstrează într-un recipient etanș la frigider până la 3 zile.Glazură de afină1 cană (93 g) zahăr de cofetari1 / 2 linguriță extract de migdale pure1 lingură suc de afine (rezervat pentru prepararea sosului de afine)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
(23)(23)
10
Amestecați zahărul cofetarilor, extractul de migdale și sucul de afine într-un castron mic până se omogenizează.Retipărit cu permisiunea Chronicle Books de la Cake Simple: rețete pentru prăjituri în stil Bundt de la ciocolată neagră clasică la lămâie-busuioc delicios de Christie Matheson
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Suc De AfineSuc De Afine
1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista