Găluștele lui Debbie

Găluștele lui Debbie
Găluștele lui Debbie sunt un fără lactate rețetă cu 48 de porții. O porție conține 176 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână zahăr, curcan măcinat, capace de ciuperci shiitake și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Prăjituri Mici Debbie Valentine, Casă Mică Debbie Cosmic Negrese, și Casă Mică Debbie Fudge Negrese.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați curcan, ou, ciuperci, varză, castane de apă, ceapă verde, amidon de porumb, ghimbir, 3 linguri sos de soia, sos de stridii, vin, sare, zahăr și piper până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De ApăCastane De Apă
Ceapa VerdeCeapa Verde
Sos De StridiiSos De Stridii
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CiuperciCiuperci
Sos De SoiaSos De Soia
VarzăVarză
GhimbirGhimbir
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
ZahărZahăr
SareSare
VinVin
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pentru a asambla fiecare găluște, umpleți un castron mic cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați un înveliș pe o suprafață plană; acoperiți ambalajele rămase cu folie de plastic pentru a rămâne flexibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Așezați o lingură mică de umplutură în centrul ambalajului. Cu degetele, umeziți marginea învelișului până la capăt cu apă, apoi aduceți părțile opuse împreună peste umplere și prindeți marginile împreună doar în centru. Pe partea din față a găluștei, faceți două pliuri pe fiecare parte a Centrului, pliabile spre centru și apăsați toate marginile pentru a sigila. Așezați gălușca, cu cusătura în sus, astfel încât gălușca să stea plată, pe o foaie de copt ușor făinată. Acoperiți cu folie de plastic în timp ce umpleți ambalajele rămase (Vezi notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Pentru a găti fiecare lot, setați o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu - mare (Vezi notele). Când este fierbinte, acoperiți fundul tigaiei cu 1 lingură de ulei vegetal. Set găluște, cusătură în sus și ușor în afară, într-un singur strat în tigaie. Gatiti pana cand fundul se rumeneste, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați 1/3 cană de apă, acoperiți bine tigaia, reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când umplutura nu mai este roz în centru (tăiată pentru a testa), 3 până la 6 minute (10 până la 11 minute dacă este congelată). Descoperiți și, dacă mai există lichid în tigaie, continuați să gătiți la foc mediu-mare până când lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Folosind o spatulă largă, transferați găluștele pe un platou rezistent la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Serviți sau acoperiți și păstrați cald într-un cuptor de 200. Repetați pentru a găti găluștele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se servește cu sos de soia, oțet de orez și ulei de chili pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Ulei De ChiliUlei De Chili
Sos De SoiaSos De Soia
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista