Găluștele lui Debbie
Găluștele lui Debbie sunt un fără lactate rețetă cu 48 de porții. O porție conține 176 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână zahăr, curcan măcinat, capace de ciuperci shiitake și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Prăjituri Mici Debbie Valentine, Casă Mică Debbie Cosmic Negrese, și Casă Mică Debbie Fudge Negrese.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați curcan, ou, ciuperci, varză, castane de apă, ceapă verde, amidon de porumb, ghimbir, 3 linguri sos de soia, sos de stridii, vin, sare, zahăr și piper până se omogenizează bine.
Pentru a asambla fiecare găluște, umpleți un castron mic cu apă.
Așezați un înveliș pe o suprafață plană; acoperiți ambalajele rămase cu folie de plastic pentru a rămâne flexibile.
Așezați o lingură mică de umplutură în centrul ambalajului. Cu degetele, umeziți marginea învelișului până la capăt cu apă, apoi aduceți părțile opuse împreună peste umplere și prindeți marginile împreună doar în centru. Pe partea din față a găluștei, faceți două pliuri pe fiecare parte a Centrului, pliabile spre centru și apăsați toate marginile pentru a sigila. Așezați gălușca, cu cusătura în sus, astfel încât gălușca să stea plată, pe o foaie de copt ușor făinată. Acoperiți cu folie de plastic în timp ce umpleți ambalajele rămase (Vezi notele).
Pentru a găti fiecare lot, setați o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu - mare (Vezi notele). Când este fierbinte, acoperiți fundul tigaiei cu 1 lingură de ulei vegetal. Set găluște, cusătură în sus și ușor în afară, într-un singur strat în tigaie. Gatiti pana cand fundul se rumeneste, 3 pana la 5 minute.
Adăugați 1/3 cană de apă, acoperiți bine tigaia, reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când umplutura nu mai este roz în centru (tăiată pentru a testa), 3 până la 6 minute (10 până la 11 minute dacă este congelată). Descoperiți și, dacă mai există lichid în tigaie, continuați să gătiți la foc mediu-mare până când lichidul s-a evaporat.
Folosind o spatulă largă, transferați găluștele pe un platou rezistent la căldură.
Serviți sau acoperiți și păstrați cald într-un cuptor de 200. Repetați pentru a găti găluștele rămase.
Se servește cu sos de soia, oțet de orez și ulei de chili pentru scufundare.