Găluștele germane ale Annei
Găluștele germane ale Annei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 63 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării Europene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți apă, făină, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Găluște Germane, Găluște Germane De Cartofi, și Găluște Germane De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți laptele și sarea într-o cratiță și puneți-le la foc mediu. Într-un castron mic, amestecați împreună 1 1/2 linguri de făină și apă. Când laptele începe să baloneze, amestecați amestecul de făină și gătiți amestecând constant până se îngroașă, 2 sau 3 minute.
Se lasă să se răcească până se fixează. Puteți pune amestecul în frigider pentru a accelera procesul.
Îndoiți ouăle în aluatul răcit.
Adăugați 1 cană de făină și amestecați bine (aluatul va fi cocoloaș). Puneți în supe fierbinți de linguriță. Simmer acoperit timp de 10 minute, scoateți capacul și fierbeți încă 10 minute.