Găluște de porc și creveți (Shu mai)
Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 56 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cap la magazin și ridica ambalaje gyoza, în. bucăți de ghimbir, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Creveți și carne de porc shu mai găluște, Găluște de porc și creveți aburite, și Găluște de porc și arpagic cu creveți uscați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați carnea de porc, creveții, ceapa verde, ghimbirul, vinul de orez și sosul de soia.
Pe o suprafață plană și curată, așezați ambalajele gyoza. Completați fiecare cu aproximativ 1 lingură. amestec de porc-creveți.
Ungeți marginile învelișului cu ou bătut și formați găluște. Puneți shu mai în aburi căptușite cu pergament (vezi cum se aburește Dim Sum, mai jos).
Găluște cu aburi până la fiert, aproximativ 10 minute.
Cum să aburi Dim Sum: măsurați coșul cu aburi și alegeți o oală cu un diametru de cel puțin 2 in. mai larg. Pentru a împiedica găluștele să se lipească, tăiați un cerc de hârtie pergament 1 in. mai mic în diametru decât coșul (astfel încât aburul să poată curge în jurul marginilor) și să-l încadreze.
Se toarnă suficientă apă în oală pentru a veni 1 in. în sus și aduceți la fierbere la foc mare. Umpleți mai întâi coșul cu dim sum, apoi puneți-l în oală. Acoperiți și gătiți, adăugând apă fierbinte după cum este necesar.