Găluște de porc și creveți (Shu mai)

Găluște de porc și creveți (Shu mai)
Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 56 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cap la magazin și ridica ambalaje gyoza, în. bucăți de ghimbir, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Creveți și carne de porc shu mai găluște, Găluște de porc și creveți aburite, și Găluște de porc și arpagic cu creveți uscați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați carnea de porc, creveții, ceapa verde, ghimbirul, vinul de orez și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Vin De OrezVin De Orez
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pe o suprafață plană și curată, așezați ambalajele gyoza. Completați fiecare cu aproximativ 1 lingură. amestec de porc-creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Ungeți marginile învelișului cu ou bătut și formați găluște. Puneți shu mai în aburi căptușite cu pergament (vezi cum se aburește Dim Sum, mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Găluște cu aburi până la fiert, aproximativ 10 minute.
5
Serviți imediat.
6
Cum să aburi Dim Sum: măsurați coșul cu aburi și alegeți o oală cu un diametru de cel puțin 2 in. mai larg. Pentru a împiedica găluștele să se lipească, tăiați un cerc de hârtie pergament 1 in. mai mic în diametru decât coșul (astfel încât aburul să poată curge în jurul marginilor) și să-l încadreze.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Se toarnă suficientă apă în oală pentru a veni 1 in. în sus și aduceți la fierbere la foc mare. Umpleți mai întâi coșul cu dim sum, apoi puneți-l în oală. Acoperiți și gătiți, adăugând apă fierbinte după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista