Găluște de porc și creveți (Shu mai)

Găluște de porc și creveți (Shu mai)
Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 56 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cap la magazin și ridica ambalaje gyoza, în. bucăți de ghimbir, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Creveți și carne de porc shu mai găluște, Găluște de porc și creveți aburite, și Găluște de porc și arpagic cu creveți uscați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați carnea de porc, creveții, ceapa verde, ghimbirul, vinul de orez și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Vin De OrezVin De Orez
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Pe o suprafață plană și curată, așezați ambalajele gyoza. Completați fiecare cu aproximativ 1 lingură. amestec de porc-creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Ungeți marginile învelișului cu ou bătut și formați găluște. Puneți shu mai în aburi căptușite cu pergament (vezi cum se aburește Dim Sum, mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Găluște cu aburi până la fiert, aproximativ 10 minute.
5
Serviți imediat.
6
Cum să aburi Dim Sum: măsurați coșul cu aburi și alegeți o oală cu un diametru de cel puțin 2 in. mai larg. Pentru a împiedica găluștele să se lipească, tăiați un cerc de hârtie pergament 1 in. mai mic în diametru decât coșul (astfel încât aburul să poată curge în jurul marginilor) și să-l încadreze.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se toarnă suficientă apă în oală pentru a veni 1 in. în sus și aduceți la fierbere la foc mare. Umpleți mai întâi coșul cu dim sum, apoi puneți-l în oală. Acoperiți și gătiți, adăugând apă fierbinte după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista