Găluște de mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 812 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, făină, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Găluște De Mere, Găluște De Mere, și Găluște De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 218°.într-un castron mare, amestecați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Tăiați untul, folosind un blender sau o furculiță de patiserie, până când particulele au dimensiunea mazărelor mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, amestecand bine cu furculita pana cand toata faina este umezita. Adunați aluatul împreună și apăsați-l într-un dreptunghi de 6x4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
4
Presărați ușor făina peste o tăietură sau blat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Tăiați 1/3 din aluat cu un cuțit; pus deoparte. Pe suprafața făinoasă, așezați 2/3 din aluat. Aplatizați aluatul uniform, folosind mâinile sau un sucitor, într-un pătrat de 14 inci; tăiat în 4 pătrate. Aplatizați restul de 1/3 din aluat într-un dreptunghi de 14x7 inci; tăiat în 2 pătrate. Veți avea 6 pătrate de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
Cuțit
6
Scoateți capătul tulpinii din fiecare măr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
7
Așezați mărul pe o tăietură. Folosind un cuțit de tăiat, tăiați în jurul miezului împingând cuțitul drept în jos până la fundul mărului și trageți în sus. Mutați cuțitul și faceți următoarea tăietură. Repetați până când ați tăiat în jurul miezului mărului. Împingeți miezul din măr. (Sau scoateți miezurile cu un corer de mere.) Curățați merele cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Apple Corer
Cuțit
8
Așezați 1 măr în centrul fiecărui pătrat de aluat. Într-un castron mic, amestecați stafidele și nucile. Umpleți centrul fiecărui măr cu amestec de stafide. Umeziți colțurile fiecărui pătrat cu o cantitate mică de apă; aduceți 2 colțuri opuse de aluat peste măr și apăsați colțurile împreună. Îndoiți părțile laterale ale colțurilor rămase; aduceți colțurile peste măr și apăsați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Măr
Aluat
Apă
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Așezați găluștele într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri).
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
10
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți zahărul brun și 1 1/3 căni de apă până la fierbere la foc mare, amestecând frecvent. Turnați cu grijă siropul de zahăr în jurul găluștelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop Simplu
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Coaceți aproximativ 40 de minute, lingând siropul peste mere de 2 sau 3 ori, până când crusta se rumeneste și merele sunt fragede când sunt străpunse cu o furculiță.