Găluște de creveți și spanac cu sos asiatic

Creveți și spanac găluște cu sos de scufundare din Asia ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 39 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de susan asiatic, frunze de salată, ambalaje wonton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Găluște de creveți și spanac cu sos asiatic, Găluște Asiatice Cu Sos De Scufundare, și Găluște de creveți cu sos de susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti spanacul in apa fierbinte de 1 inch intr-o cratita mica, amestecand, pana se ofileste, aproximativ 5 secunde.
Se scurge într-o sită și se clătește sub apă rece până se răcește. Strângeți pentru a îndepărta cât mai multă umiditate posibil. Se toacă fin spanacul și se amestecă cu ingredientele de umplutură rămase până se omogenizează.
Stivați câteva ambalaje wonton (păstrați învelișurile rămase acoperite) și tăiați-le în runde cu un tăietor de 2 1/2 inch.
Întindeți 1 linguriță ușor rotunjită umplutură pe fiecare rundă, întinzându-se până la margine, dar nu peste margine. Aduceți marginea fiecărei runde, plisând pentru a forma o ceașcă și lăsând deschisă în partea de sus.
Aduceți suficientă apă la fierbere într-un wok, astfel încât marginea inferioară a vaporului (nu coșul) să se odihnească în apă. Rack cu aburi de linie cu salată verde. Aranjați găluște peste salată, asigurându-vă că găluștele nu se ating. Acoperiți cu capacul aburului și abur până când umplutura este gătită, 8 până la 10 minute.
Se amestecă împreună toate ingredientele sosului.
* Puteți aburi găluștele într-o oală pentru paste cu o inserție pentru aburi.* Găluștele pot fi formate cu 4 ore înainte, așezate pe o farfurie prăfuită cu amidon de porumb și răcite, acoperite cu folie de plastic.* Sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.
Fiecare porție (2 găluște cu sos) aproximativ 57 de calorii și 2 grame de grăsime
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio