Găluște Chinezești De Porc
Găluște de porc chinezesc este un fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 56 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. 184 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Dacă aveți la îndemână sos chile-usturoi, carne de porc măcinată, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Găluște De Porc Chinezesc (Autocolante Cu Oală), Chineză Jiaozi / Praz Și Găluște De Porc (????), și Găluște chinezești de porc și creveți (jiao Zi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/2 cană de sos de soia, oțet de orez, 1 lingură de arpagic, semințe de susan și sos de chile într-un castron mic. Pune deoparte.
Se amestecă carnea de porc, usturoiul, oul, 2 linguri de arpagic, sosul de soia, uleiul de susan și ghimbirul într-un castron mare până se combină bine.
Așezați un înveliș de găluște pe o suprafață de lucru ușor făinată și lingurați aproximativ 1 lingură de umplutură în mijloc. Udați marginea cu puțină apă și sertizați împreună formând pliuri mici pentru a sigila gălușca. Repetați cu ambalajele de găluște rămase și umplutura.
Încălziți 1 până la 2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Așezați 8 până la 10 găluște în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Se toarnă 1 cană de apă, se acoperă și se gătește până când găluștele sunt fragede și carnea de porc este gătită, aproximativ 5 minute. Repetați pentru găluștele rămase.
Se servește cu amestec de sos de soia pentru scufundare.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Purple Star Ancient Lakes Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Stele Violet Lacuri Antice Riesling]()
Stele Violet Lacuri Antice Riesling
Aromele de caise și piersici albe se poartă prin Palatul Mijlociu dulce cu arome de caise uscate, fructe de piatră și miere. Echilibrat pe finisaj cu aciditate naturală.